Wie is Firemaster VOF?

L&K Firemaster Products is een groothandel, gevestigd in Heemskerk, welk gespecialiseerd is in het fabriceren van schoorsteenkappen en schoorsteenproducten. In 1999 zijn wij, Louw en Karel van Wanrooij gestart met het ontwikkelen en optimaliseren van schoorsteenkappen.

Inmiddels hebben wij twintig jaar ervaring binnen deze branche en is de groei, kwaliteit en uitbreiding van de producten flink toegenomen. In de praktijk hebben wij zelf meegemaakt waar schoorsteenvegers en particulieren tegenaan lopen. Zodoende zijn wij tot dit concept gekomen. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de schoorsteenwereld.

Handgemaakt product

Handgemaakte schoorsteenkap Firemaster

Firemaster biedt u een handgemaakt product aan van gegarandeerde kwaliteit. Onze werknemers krijgen iedere schoorsteenkap in  handen en kunnen daardoor de kwaliteit waarborgen. De schoorsteenkappen worden handmatig in elkaar gezet met popnagels. Er wordt rekening gehouden met verschillende soorten kanalen, diameters en mate van (intensief of normaal) gebruik. Deze bevindingen nemen wij mee om de juiste kap te adviseren aan onze klanten. Bekijk al onze verschillende schoorsteenkappen in de webshop. Het Firemaster® ontwerp is beschermd.

Niet meer demonteren bij vegen

Open veegluik, niet meer demonteren bij vegen

Schoorsteenkappen hoeven niet meer gedemonteerd te worden bij het vegen van het kanaal. De trekkappen zijn nu zodanig geoptimaliseerd en voorzien van een veeg luik dat dit niet meer nodig is.

Al onze schoorsteenkappen worden bevestigd met haakankers. Tevens zijn alle schoorsteenkappen voorzien van vogelgaas om nesten en obstakels in het kanaal te voorkomen. Vonkenvanger gaas is optioneel verkrijgbaar bij verschillende schoorsteenkappen.

Onze medewerkers

Karel
Karel
Louw
Louw
Daniëlle
Daniëlle
Monique
Monique

Wij staan u allen graag te woord