Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Waarschuwing

LET OP, BELANGRIJKE WAARSCHUWING voor originele Firemaster producten

TROS RADAR WAARSCHUWT TEGEN NAMAAK FIREMASTER PRODUCTEN !!!

TrosRadar Waarschuwing

 


UNIEK GENUMMERD GARANTIE / REGISTRATIE CERTIFICAAT

 BIJ ELK ORIGINEEL FIREMASTER PRODUCT KRIJGT U EEN UNIEK GENUMMERD GARANTIE/REGISTRATIE CERTIFICAAT

CertificaatHelaas komen er bij ons wel eens klachten binnen dat er door een desbetreffend bedrijf een Firemaster® product is geplaatst die niet voldoet aan de unieke werking die de Firemaster®garandeert.


Dit komt doordat in de meeste gevallen het hier niet om een originele Firemaster® schoorsteenkap gaat. Een niet originele Firemaster ® schoorsteenkap op uw schoorsteen kan tot gevolg hebben dat er eerder een probleem ontstaat dan dat er een probleem wordt opgelost ofwel wordt voorkomen. Ook de kwaliteit laat vaak te wensen over omdat het hier om namaak materiaal of import  gaat.

 

Mocht u bij aanschaf van een Firemaster® schoorsteenkap geen certificaat hebben gekregen neem dan TEN ALLE TIJDEN contact met ons op, dan kunnen wij u wellicht verdere hulp en ondersteuning bieden. Dit kan per telefoon fax of e-mail, zie voor deze gegevens de knop contact. Om bovenstaande te voorkomen bieden wij de service om uw schoorsteenkap certificaatnummer bij ons te laten registreren, pas daarna  bent u verzekerd van origineel materiaal en garantie. Klik hier om het formulier in te vullen.

 

Het garantie / registratie certificaat treft u aan in elke verpakking van een nieuw Firemaster product. Het garantie / registratie certificaat ziet er uit zoals op de afbeeldingen hiernaast. Deze krijgt u overhandigt van u schoorsteenveger of installateur op het moment van plaatsing. Voor elk origineel Firemaster product geldt:

 

GEEN ORIGINEEL FIREMASTER PRODUCT!

HEEFT U GEEN GARANTIE / REGISTRATIE CERTIFICAAT OVERHANDIGT GEKREGEN DAN HEEFT U GEEN ORIGINEEL FIREMASTER PRODUCT!

 

Uiteraard is het mogelijk dat uw schoorsteenveger of installateur is vergeten het certificaat te overhandigen. Vraag hem ernaar omdat dit essentieel voor de garantie is. Daarna dient u het nummer op het certificaat on-line of  een deel per post te registreren.

Per post:

FIREMASTER PRODUCTS V.O.F.
Ambachtsring 7 K
1969 NH Heemskerk

 

 info vragen schoorsteenkappen  U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en informatie vragen.

Wilt u ergens snel antwoord op? Bel ons gerust mobiel op   06 - 46 08 24 25 
© 2018 Firemaster. Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: GET WEB