Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Werking

 

De Firemaster® schoorsteenkap

Hoe het werkt

 

Wind
Het Firemaster® ontwerp gebruikt de kracht van de wind rondom de schoorsteen om een positieve opwaartse trek te produceren die er voor zorgt dat rook en gassen uit het kanaal worden getrokken. Dit aërodynamische principe werkt in alle windrichtingen.

 

Regen

De Firemaster® schoorsteenkap leidt regen weg van het kanaal. Het beschermt uw schoorsteen tegen regeninslag, wat kan leiden tot vuile roetplekken en bevlekte muren. Het biedt ook bescherming wanneer er geen vuur is.

 

 

 

Test Combimaster®!

Onderdrukmeting bij Kiwa Gastec Technology 

Hoe het werkt


Na het ontwikkelen van de Combimaster® hebben wij ons aangemeld bij de instantie Kiwa Gastec Technology te Apeldoorn (afbeelding 1).

 

Gastec is de instantie voor het testen van producten die van alles met gas en rookgassenafvoer te maken hebben.

 

Omdat wij veiligheid vooropstellen hebben wij laten testen bij Gastec wat de invloed van de wind is op het kanaal met de Combimaster® op de schoorsteen. Wind kan van alle richtingen komen en is dus vanuit alle windinvalshoeken getest (afbeeldingen 2-3-4-5).

 

Ook hebben wij de windtunneltest zonder enige kap op de schoorsteen laten meten en opmerkelijk was dat zonder Combimaster® de windinvallen veel meer negatieve invloed hadden dan met de Combimaster®.

 

Een gunstig resultaat dus voor de Combimaster® (afbeelding 6-8). Na de test is ons een rapport overhandigd met de grafieken van de windinvloed en hieruit bleek dat de Combimaster® voor een goede onderdruk in het kanaal zorgt (afbeelding 7).

 

Vragen?

 

meer info schoorsteenkappen Firemaster
 
 
 Heeft u vragen neem dan contact met ons op.
Wilt u ergens snel antwoord op? Bel ons gerust mobiel op   06 - 46 08 24 25 
© 2018 Firemaster. Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: GET WEB