Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Retouren

 

Voorwaarden retourneren

 Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heeft u recht op bedenktijd.

Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. U kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product op de order telefonisch aan Firemaster kenbaar te maken dat u een of meerdere producten uit de betreffende order wilt retourneren.

Binnen 14 dagen na dit telefonische contact met Firemaster, dient u het/de betreffende product(en) retour te zenden naar Firemaster.

Ons retouradres is Ambachtsring 7-K, 1969 NH Heemskerk.

Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Firemaster VOF retourneren, conform de door Firemaster VOF verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

Retourneren bij Firemaster op locatie?

U wilt uw artikel terugbrengen of omruilen. Wist u dat Firemaster ook de mogelijkheid biedt om uw artikel terug te brengen bij onze bedrijfslocatie zelf?

Neemt u in dit geval het product en uw factuur of overige aankoopgegevens mee. In ons werkplaats kunt u het artikel, mits voorradig, direct omruilen. Bij retournering van het artikel ontvangt u het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaalwijze van uw bestelling. Verder hoeft u niet voor verpakkingsmateriaal te zorgen, aangezien u het product gewoon komt brengen.

 

Bij een retourzending naar Firemaster bent u er zelf verantwoordelijk voor dat het artikel in goede staat en compleet bij Firemaster aankomt. De kosten van uw retourzending komen voor eigen rekening en worden niet vergoed door Firemaster.

U kunt het retour zenden naar Firemaster, Ambachtsring 7-K, 1969 NH , Heemskerk nadat er contact is geweest met Firemaster.

info vragen schoorsteenkappen   U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en informatie vragen.

Wilt u ergens snel antwoord op? Bel ons gerust mobiel op   06 - 46 08 24 25 
© 2018 Firemaster. Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: GET WEB