Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Over onsWie is Firemaster VOF

L&K Firemaster Products is een groothandel welke gespecialiseerd is in het fabriceren van schoorsteenkappen en schoorsteenproducten, gevestigd in Heemskerk. In 1999 zijn wij, Louw en Karel van Wanrooij gestart met het ontwikkelen en optimaliseren van schoorsteenkappen.

Inmiddels hebben wij twintig jaar ervaring binnen deze branche en is de groei, kwaliteit en uitbreiding van de producten flink toegenomen. Voorheen hadden wij zelf ook een schoorsteenveegbedrijf, zodoende zijn wij tot dit concept gekomen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de schoorsteenwereld. 

 

 

Handgemaakt product

Wij bieden U een handgemaakt product en gegarandeerde kwaliteit.  Wij proberen rekening te houden met verschillende soorten kanalen, diameters en mate van (intensief of normaal) gebruik. Bekijk onze kappen in de webshop. Het Firemaster® ontwerp gebruikt de kracht van de wind rondom de schoorsteen om een positieve opwaartse trek te produceren die er voor zorgt dat rook en gassen uit het kanaal worden getrokken. Dit aërodynamische principe werkt in alle windrichtingen. De Firemaster® schoorsteenkap leidt regen weg van het kanaal. Het beschermt uw schoorsteen tegen regeninslag, wat kan leiden tot vuile roetplekken en bevlekte muren. Het biedt ook bescherming wanneer er geen vuur is.

 

firemaster open veegluikNiet meer demonteren bij vegen

Al onze trekkappen worden bevestigd met haakankers. Deze dienden in het verleden gedemonteerd te worden voor het schoorsteenvegen. De trekkappen zijn nu zodanig geoptimaliseerd en onder andere voorzien van een veegluik. Hierdoor hoeft de schoorsteenkap niet gedemonteerd te worden bij het vegen van het  kanaal. Tevens zijn al onze schoorsteenkappen voorzien van vogelgaas om nesten en obstakels in het kanaal te voorkomen. 

 

 


Het doel van ons product is het volgende:

  • Een verhoging van de trek
  • Het reduceren van regeninslag
  • Het voorkomen van vogelnesten

 Voor meer informatie over onze schoorsteenkappen de Firemaster, Rotormaster, Topmaster of Combimaster of andere producten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


Onze medewerkers

         van links naar rechts: Karel, Louw, Daniëlle en Monique

 Karel van Wanrooy - Firemaster VOF  Louw van Wanrooy - Firemaster VOF  Danielle van Wanrooy - Firemaster VOF  Monique van Wanrooy - Firemaster VOF

 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
Wilt u ergens snel antwoord op? Bel ons gerust mobiel op   06 - 46 08 24 25 
© 2018 Firemaster. Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: GET WEB