Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Betaalmogelijkheden

 

In onze webwinkel is het mogelijk te betalen met:

  1. i-Deal
  2. PayPal
  3. Credit Card
  4. AfterPay
  5. op factuur (alleen voor de groothandel)
  6. Mister Cash (alleen voor Belgie)

AfterPay

AfterPay is een manier van achteraf betalen. Bestellen, ontvangen, zien en dan pas betalen.

Met AfterPay kun je betalen, zonder tijdens het online shoppen betaalpas, e.dentifier, TAN-code of creditcard nodig te hebben. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens het betaalproces is jouw NAW-gegevens en e-mailadres in te vullen. Eenvoudig en veilig.

AfterPay wordt al in meer dan 4000 webwinkels gebruikt.

AfterPay voert voor https://www.firemaster.nl/ het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij https://www.firemaster.nl/ betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Een minimaal aankoopbedrag van € 10 geldt voor alle AfterPay transacties.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

info vragen schoorsteenkappen   U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en informatie vragen.

 

 

 

Wilt u ergens snel antwoord op? Bel ons gerust mobiel op   06 - 112 11 999 
© 2018 Firemaster. Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: GET WEB